CAT  |  ESP
L'extens ventall de serveis de què disposem a Tondo Energia estan pensats per oferir una atenció integral al client en tot el cicle del sistema de biomassa.
Estudi
Anàlisi de viabilitat
Realitzem estudis per comprovar la viabilitat d'una instal·lació.
Adaptem els projectes
a la tipologia dels
edificis o instal·lacions i a les necessitats dels clients.
Instal·lació
Calderes i calefacció
Instal·lem calderes de biomassa i sistemes de calefacció a partir d'energies renovables.
La nostra experiència l'avalen més de 100 instal·lacions realitzades.
Posada en marxa
Servei postvenda
Ens fem càrrec de la posada den marxa i disposem d'un servei de manteniment preventiu i de reparació, servei de postvenda homologat pel fabricant, disponibilitat 24 hores i estoc de recanvis.
Subministrament
Venda de combustible
Pèl·lets d'alta qualitat, estelles, closca d'ametlla... T'assessorem en l'elecció del millor combustible per a la teva caldera,   t'informem de la qualitat dels combustibles que hi ha al mercat, et recomanen quin has d'utilitzar i te'l subministrem.
Pressupost
Tramitem subvencions
Et fem un pressupost sense compromís de la teva instal·lació, i ens encarreguem de la tramitació de subvencions, tant per a organismes autonòmics, estatals o comunitaris.
Altres
energies renovables
Cada nou projecte requereix un estudi de viabilitat personalitzat, que determini quina és la solució energètica renovable més adequada per a cada cas. Conscients d’aquesta realitat, t’oferim un assessorament integral en energies renovables que permet determinar, per a cada projecte, quina és l’energia idònia.
Gasificació
Amb la combustió de biomassa, per generar electricitat i tèrmica a través d’un motor, s’obté la gasificació.
Cogeneració
És una energia que sorgeix de combinar energia tèrmica i elèctrica a partir de la biomassa.
Absorció
És un sistema de refrigeració que s’obté a través d’una màquina d’absorció més la caldera de biomassa.
Energia solar tèrmica
L’energia radiant del sol es transforma en calor o energia tèrmica mitjançant l’ús de panells solars tèrmics. Les característiques d’aquesta font energètica i de la tecnologia que en permet la captació, acumulació i regulació la fan ideal per a tota mena d’instal·lacions que necessitin subministrament d’aigua calenta, i especialment indicada per utilitzar en sistemes que treballin a baixa temperatura.

Aplicacions:
Aigua calenta sanitària: habitatges, centres esportius, centres escolars, escoles bressol, hospitals, residències, hotels, càmpings, cases de turisme rural, etc.
- Suport a calefacció (amb un rendiment ideal en sistemes de calefacció amb terra radiant)
- Climatització de piscines
- Escalfament de granges i pre-escalfament en processos industrials
Qualsevol instal·lació que requereixi disposar d’aigua calenta.
TONDO ENERGIA SL  //  C. Pirineu, 19 (P. I. Mas Galí)  //  08503 Gurb (Barcelona)  //  Tel. 93 889 39 19  //  www.tondoenergia.com