CAT  |  ESP
A Tondo Energia, realitzem projectes per a empreses, administracions públiques, i particulars.
Empreses
Estalvi sostenible
Realitzem projectes per a empreses de diferents sectors, que tenen grans consums d'energia. Les instal·lacions de biomassa els permet obtenir fins a un 50% d'estalvi energètic.
 
Climatització de la seu social de Gepork
Climatització de tres cases de turisme rural, de Rimanen SL
Climatització d'una granja de Gepork a Prats de Lluçanès
Climatització de l'estació d'esquí de La Molina
Climatització de l'hotel Cap Roig de Platja d'Aro
Climatització de l'hotel Edén Roc
Climatització de l'Hotel Torre Martí
Climatització del Centre de Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny
Climatització de supermercat de 4000 m2 de Coaliment a Puigcerdà
Climatització i ACS de l'Hotel del Prado de Puigcerdà
Climatització i ACS de l'Hotel Rosamar a Sant Antoni de Calonge
 
Tornar al llistat de projectes
Climatització de supermercat de 4000 m2 de Coaliment a Puigcerdà
Climatització amb una caldera d'estelles de 200 kw
Empresa: Tondo Energia SL
Any: 2013
Client: HD Covalco
Caldera: Caldera Herz Firematic 200 kw
HD Covalco ha inaugurat a Puigcerdà el seu primer establiment que utiliza la biomassa per la seva climatització. L'empresa de distribució alimentaria ha encarregat a Tondo Energia. El nou establiment és de la marca Comerco . Cash & Carry amb un enfoc professional destinat a hotels, bars, restaurants, catering i botigues d'alimentació i està situat al carrer Girona del Polígon Indústrial Sant Marc.
Amb l'aposta per la biomassa, Comerco obtindrá un estalvi económic d'un 70% respecte d'una instal·lació de gasoil. L'aposta per la biomassa també suposa reduïr en 88 tones les emissions de CO2 a l'atmòsfera. Per climatitzar aquest nou establiment de 4.000 metres quadrats ( 1.700 de planta de supermercat i 1.800 dels baixos ) , s'ha instal·lat una caldera de la marca Herz de 200 Kw . Aquesta caldera funciona amb estella que s'estraurà dels boscos de la mateixa Cerdanya. Amb aquest acord, Comerco i Tondo aposten per les renovables de proximitat per tal que, amb l'ús de l'estella de la mateixa zona, es posi en valor la gestió forestal dels boscos de la Cerdanya.
Aquesta és la primera col·laboració entre HD Covalco i Tondo Energia. HD Covalco és una empresa amb més de 80 anys d'història i amb una facturació que la posiciona como una de les 3 empreses especialitzades del sector de distribució. Amb una xarxa de 9 plataformes i 61 Cash & Carry distribuïts en tot el territori nacional, posicionant-la com líder en nombre de centres. El grup disposa de 10.000 referències, 3.000 de les quals són de marca pròpia.
TONDO ENERGIA SL  //  C. Pirineu, 19 (P. I. Mas Galí)  //  08503 Gurb (Barcelona)  //  Tel. 93 889 39 19  //  www.tondoenergia.com