CAT  |  ESP
A Tondo Energia, realitzem projectes per a empreses, administracions públiques, i particulars.
Empreses
Estalvi sostenible
Realitzem projectes per a empreses de diferents sectors, que tenen grans consums d'energia. Les instal·lacions de biomassa els permet obtenir fins a un 50% d'estalvi energètic.
 
Climatització de la seu social de Gepork
Climatització de tres cases de turisme rural, de Rimanen SL
Climatització d'una granja de Gepork a Prats de Lluçanès
Climatització de l'estació d'esquí de La Molina
Climatització de l'hotel Cap Roig de Platja d'Aro
Climatització de l'hotel Edén Roc
Climatització de l'Hotel Torre Martí
Climatització del Centre de Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny
Climatització de supermercat de 4000 m2 de Coaliment a Puigcerdà
Climatització i ACS de l'Hotel del Prado de Puigcerdà
Climatització i ACS de l'Hotel Rosamar a Sant Antoni de Calonge
 
Tornar al llistat de projectes
Climatització de l'Hotel Edén Roc
Climatització amb caldera Herz Firematic Biocontrol 200
Empresa: Tondo Energia SL
Any: 2012
Client: Hotel Edén Roc - Sant Feliu de Guíxols
Caldera: Herz Firematic Biocontrol 200
Estalvi d'un 65% en gasoil
 
El projecte d'estalvi energètic consisteix en la substitució d'una caldera de gasoil per una caldera de biomassa de 200 Kw d'estelles i la instal·lació de 103, 50 metres quadrats de plaques solars (45 plaques). Aquesta instal·lació serveix per climatitzar i dotar d'aigua calenta sanitària les 170 habitacions, la spa i la piscina climatitzada.
Per a la realització d'aquesta instal·lació s'ha utilitzat una caldera de 200 Kw amb modulació de 42, 2 a 200 Kw amb un rendiment superior al 93% en totes les potències. La neteja i recollida de cendres és automàtica. La caldera té un control monitoritzat amb sonda lambda que mesura la quantitat d'oxigen dels gasos d'escapament i una regulació d'acumuladors d'inèrcia de 3000 litres.
En aquesta instal·lació s'ha implantat un nou sistema d'alimentació per les estelles. Aquest sistema està format per dos dipòsits. Un d'ells s'utilitza per descarregar les estelles a través d'un camió bolquet i através d'una turbina especial s'alimenta el segon dipòsit que és el magatzem de combustible del costat de la caldera. Aquest sistema s'ha utilitzat per adaptar la instal·lació a l'edifici ja que amb un sistema convencional el camió no hauria pogut entrar a la zona de les calderes.
TONDO ENERGIA SL  //  C. Pirineu, 19 (P. I. Mas Galí)  //  08503 Gurb (Barcelona)  //  Tel. 93 889 39 19  //  www.tondoenergia.com